Kérdése van? Hívjon minket! +36704522281

Cikkeink

A MASTERWOOL S kőzetgyapot kiváló hőszigetelő képessége, minimális hővezetése és páradiffúziós ellenállása miatt is az egyik legjobb választás homlokzati hőszigetelésre. 

TŰZZEL SEM JÁTSZIK!

 - Tűzvédelmi osztály A1 besorolású termék, a kőzetgyapot szigetelés növeli az épület tűzbiztonságát.

A HŐHÍDMENTES ILLESZTÉSÉRT!

 - Könnyen vágható, nem porzik, pontosan beépíthetőek a MASTERWOOL S táblák, rugalmas, öntartó tulajdonsága miatt az illesztések hőhídmentesek, a réseket tökéletesen lefedi, helyesen alkalmazva megelőzi a penészesedést is. 

ALAKTARTÓ ÉS NAGYON TARTÓS!

 - Ellenáll a mechanikai hatásoknak, nem változtatja a térfogatát, nincs hőtágulása, az esztétikus homlokzatok kőzetgyapottal készülnek. 

HALLGASSON A FÜLÉRE!

 - Kiváló akusztikus értékű szigetelőanyag. 

TISZTA ÉS ELLENÁLLÓ SZIGETELÉS!

 - Biológiailag stabil, kémiailag semleges, ellenáll a mikroorganizmusoknak, rágcsálóknak.

A dübellyukas kivitellel hőhíd mentesen tud szigetelni, mivel a dübelek bele vannak süllyesztve a hungarocell lapba és egy EPS dugóval le van zárva.

Ha vastagabb szigetelést tervez, akkor jó megoldás a dübel lyukas kivitel, mivel a dübelből elégséges a 160 mm-es, így pénzt is spórolhat. A dübellyukas kivitel ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon.

Egyedi felületkialakításának köszönhetően könnyebben megtapad rajta az EPS ragasztó, így jobb tapadást biztosít, illetve esztétikusabb is lesz a végeredmény.

Az otthonunkban elhasznált fűtési energia nagy része a falon, és nem megfelelően hőszigetelt nyílászárókon mint pl: ablakok, ajtók és egyéb helyeken távozik.

A falak hőszigetelő képességét több féle képpen lehet fokozni,de legtöbbször EPS, vagyis expandált polisztirol homlokzati hőszigetelő hungarocell rendszer segítségével javítják.

Az EPS alapú hungarocell hőszigetelő rendszerek sima, és grafitos kivitelben készülnek. Az EPS hőszigetelés az egyik leggazdaságosabb homlokzati hőszigetelési megoldás.