Kérdése van? Hívjon minket! +36704522281

Cikkeink
Baura Kft.
2023.03.21 11:44

Dübel Lyukas Hungarocell Lapok és amit érdemes róluk tudni!

Dübel Lyukas Hungarocell Lapok és amit érdemes róluk tudni!

A dübellyukas kivitellel hőhíd mentesen tud szigetelni, mivel a dübelek bele vannak süllyesztve a hungarocell lapba és egy EPS dugóval le van zárva.

Ha vastagabb szigetelést tervez, akkor jó megoldás a dübel lyukas kivitel, mivel a dübelből elégséges a 160 mm-es, így pénzt is spórolhat. A dübellyukas kivitel ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon.

Egyedi felületkialakításának köszönhetően könnyebben megtapad rajta az EPS ragasztó, így jobb tapadást biztosít, illetve esztétikusabb is lesz a végeredmény.

Minden EPS hungarocell lapot egyedileg gyártanak le, ami egyedüli az országban, de így biztosítható, hogy nem lesz vágott EPS gyöngy a hungarocell lapokban. A gyorsabb szigetelés érdekében a dübellyukas EPS hungarocell lapok nagyobbak a hagyományosnál, 60*120 cm-esek, és egy lapon 5 dübellyuk található.

A dübellyukas EPS hungarocell lapok elérhetőek lépcsőzetes oldalképzéssel, természetesen ugyanolyan áron, mint a sima dübellyukas EPS lapok. A lépcsőzetes élképzéssel az illesztésnél jelentkező hézagokat tudják eltüntetni és ezzel még több hőt tudnak bent tartani az épületben.

EPS, azaz sima vagy grafitos expandált polisztirol lemez épületek külső hőszigetelésére szolgál a termék beépíthetőségét, felhasználhatóságát és alkalmazhatóságát szabályozó, illetve korlátozó műszaki előírások betartása mellett.

A tárolása során óvni kell az erős napfénytől. Az EPS grafit hőszigetelő lap könnyen szállítható, és tárolható. Felhelyezésük egyszerű, de érdemes szakemberrel konzultálni előtte. EPS 80 grafit típusú változatát, melynek az alap EPS 80-tól jóval jobbak a hőszigetelési tulajdonságai, általában külső fal hőszigetelésére használják.

Az EPS grafitos, illetve a sima homlokzati hőszigetelő lapoknak nem szabad olyan anyagokkal
érintkezniük, melyek reagálnak az EPS gyöngyökkel (pl: oldószer alapú ragasztók).

A képre kattintva találod meg dűbel lyukas termékeinket!


https://www.hungarocellszigeteles.hu/shop_search.php?search=d%C5%B1bel+lyukas